Door ons bewustzijn te ontwikkelen, kunnen we het contact met ons Zelf versterken.
Dan ontvouwt zich wie we in wezen zijn: helder, wijs en waardevol. 

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen “wakker worden”. Het bewustzijn groeit dat we meer zijn dan alleen ons lichaam, ons gevoel of onze gedachten. We willen en kunnen weer meer in contact komen met onze eigen-wijsheid, onze eigen-waarde en helderheid.  

Wanneer we het gevoel hebben dat er “iets mist”, missen we in feite ons Zelf. Toch blijven we meestal buiten onszelf naar dingen of mensen zoeken om ons beter te voelen. Hierdoor raken we al gauw afhankelijk van nog meer materie en van het gedrag van anderen. We maken dit ongemerkt verantwoordelijk voor hoe wij ons voelen. Maar dat is onbegonnen werk.
Ook, hoe lang spelen we al mee in andermans toneelstuk in een rol die ons niet of niet meer past? 
Hoe trouw zijn we aan ons Zelf…?

Onze taal bevat vele wijsheden, zoals “Wil je de wereld veranderen, begin bij jezelf”… Hoe waar is dit. En ook goed nieuws. Want ongeacht leeftijd of omstandigheden kunnen we gelukkig op elk moment zèlf een beslissing nemen, een keuze maken om iets te veranderen in ons leven. Een kleine stap kan al veel opluchting geven. Maar hoe vrij zijn we om dit te doen? Hoe vaak moet de maat eerst “vol” zijn, voordat tot ons doordringt dat er echt iets dient te veranderen?  

COUNSELING verheldert en bekrachtigt.
ACCESS BARS® geeft met name verlichting bij een te druk en te vol hoofd.
MATRIX ENERGETICS® zet vastgeraakte patronen uit alle levensgebieden weer in beweging.
 

Access Bars® en Matrix Energetics® werken buiten ons gewone, cognitieve bewustzijn om. Bij een sessie hoeft er dan ook niet actief deelgenomen te worden door te praten of op te letten wat er gebeurt. Verandering in ongewenste patronen en programma’s, ook wanneer deze al decennia oud zijn, vindt plaats zonder dat deze eerst aan de oppervlakte hoeven te komen.

In beide gevallen ontstaat meer ontspanning en een gevoel van ruimte. Wanneer dit ook op bewust niveau herkend en verwelkomd wordt, kan het effect van “het steentje in de vijver” nog meer doorzetten. De meest subtiele veranderingen zullen zich vanzelf uitbreiden zolang ze hierin niet door belemmerende gedachten en/of gevoelens worden afgeremd. Zoals “Dat heb ik weer", "Dat zit nou eenmaal in de familie” of “Daar moet ik mee leren leven”.

Counseling zoals door mij gegeven, is bedoeld om meer helderheid en vaardigheid te verschaffen om jezelf zo gericht mogelijk in de gewenste richting te kunnen bewegen. Omdat bij counseling het bewust worden van met name belemmerende gedachten zo belangrijk is, wordt hierbij het cognitieve bewustzijn juist wel ingezet.

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te garanderen.